.

Wij hebben onze eigen lesmethode ontwikkelt op basis van ‘blended’-learning. Dit betekent iedere les een combinatie is van online leren en persoonlijk contact met uw taalcoach. Een les bestaat uit een aantal leerdoelen en is een combinatie van vocabulaire, luisteroefeningen, uitspraak, spelling en grammatica. Ons doel is dat u vanaf de eerste les Spaans begint te spreken.

Vocabulaire
U begint met het leren van de vocabulaire van de les (30 tot 60 woorden). Wij gebruiken afbeeldingen zodat u de woorden beter kunt onthouden. De vocabulaire oefeningen beginnen makkelijk en worden steeds moeilijker.

Theorie
Er zijn verschillende documenten over de grammatica in elke les. Deze kunt u uitprinten en als naslagwerk gebruiken.

Leerdoel
Een leerdoel is gericht op een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld ‘uzelf voorstellen’. Het leerdoel bestaat uit een videoles en bijbehorende opdrachten. Wij maken o.a. gebruik van luisteroefeningen, rollenspel, spreekoefeningen met audiofragmenten zodat u spelenderwijs kunt leren. 

Nadat u de les afgerond heeft is het tijd voor de groepsseminar en/of de privé-sessie met uw taalcoach. Dit is niet van toepassing voor het lespakket Basiscoaching.

Na het volgen van de beginnerscursus Spaans (A1) kunt u simpele gesprekken voeren in het Spaans. U kunt uzelf voorstellen, de weg vragen en uw favoriete Spaanse gerecht bestellen in een restaurant. U kunt spreken en schrijven in de tegenwoordige tijd en weet hoe lidwoorden, telwoorden en zelfstandige naamwoorden gebruikt worden. Met deze basiscursus Spaans bent u voorbereid voor een reis naar Spanje of Zuid Amerika en heeft u de basis gelegd voor een vervolgcursus.

Na onze beginnerscursus A1 heeft u al een behoorlijke elementaire kennis van de Spaanse taal, u staat niet meer met uw mond vol tanden! U verstaat eenvoudige zinnen, dagelijkse vragen en opmerkingen, zoals begroetingen, wie u bent, wat u doet en zelfs al wat u vandaag heeft gedaan en u kunt ook hier op reageren.

Een cursus bestaat uit 10 lessen welke u in uw eigen tempo kunt doorlopen. Gemiddeld doorloopt een cursist de cursus in 3 tot 4 maanden. Maar u kunt er ook voor kiezen om de cursus sneller of langzamer te doorlopen. Houdt u wel rekening met het coachingstermijn (6 maanden) en geldigheidsduur (12 maanden) van uw account.

Bij al onze lespakketten geven wij u standaard 1 jaar toegang tot het leerplatform. U kunt een jaar lang gebruik maken van alle videolessen en lesmateriaal. Houdt er wel rekening mee dat u alleen de eerste 6 maanden gebruik kunt maken van de coaching door uw persoonlijke taalcoach.

Houdt er rekening mee dat u 3 á 4 uur per les nodig heeft om u de lesstof eigen te maken. Per leerdoel bekijkt u de videoles en doet de opdrachten.

U krijgt bij ons geen huiswerk. In ons leerplatform integreren wij de videolessen met online oefeningen. Het is daarom niet nodig huiswerk te maken.

Na uw aanmelding maakt u tijdens het telefonische intakegesprek kennis met uw persoonlijke taalcoach. Vervolgens is het afhankelijk van uw lespakket op welke wijze u contact heeft. Voor alle pakketten geldt dat u via persoonlijke online berichten en forum met uw taalcoach kunt communiceren. Voor de lespakketten ‘groepscoaching’ en ‘privé-coaching’ heeft u contact via videobellen (zoals skype).

Dit is afhankelijk van het lespakket die u kiest. Hieronder ziet u een overzicht:
 

  Basiscoaching lespakket Groepscoaching lespakket Privé-coaching lespakket
Persoonlijke berichten en forum Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Groepsseminar n.v.t. 10 sessies van 40 minuten 10 sessies van 40 minuten
Privé-coaching d.m.v. videobellen n.v.t. n.v.t. 10 sessies van 25 minuten

 

U kunt zich via onze website inschrijven voor één van onze lespakketten. Bij het inschrijven betaalt u het cursusgeld met iDEAL en ontvangt u direct uw inschrijvingsbewijs en nota via uw email. Na uw inschrijving ontvangt u ook een email van één van onze taalcoaches om een afspraak te maken voor het telefonische intakegesprek. Na het intakegesprek ontvangt u uw persoonlijke login gegevens en kunt u beginnen met de cursus. Klik hier voor het overzicht van onze lespakketten.

Voor het inschrijfgeld kunt u kijken op onze inschrijfpagina.

Nee, wij hanteren geen extra inschrijfkosten. Bij ons betaalt u één vaste prijs voor een cursus. Dit is inclusief inschrijving, lesmateriaal, etc. Wij vinden het belangrijk om klantgericht en transparant te zijn in onze tariefstelling. Daarom 'verrassen' wij u niet met extra kosten.

Tijdens het inschrijven op onze website dient u direct via iDEAL het cursusgeld te betalen.

Nee, er zijn geen extra kosten. Al het lesmateriaal is inclusief en beschikbaar in het leerplatform.

Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u een bevestigings-email. Hierbij voegen wij automatisch de nota toe.

U kunt altijd per direct starten met de cursus. Nadat u zich heeft ingeschreven vind er binnen een aantal werkdagen een telefonisch intakegesprek plaats. Vervolgens ontvangt u uw persoonlijk login gegevens en kunt u direct starten.

Onze cursus is bij uitstek geschikt om tijdens uw werk, vakantie of stage in het buitenland te volgen. De cursus en uw contact met de taalcoach is volledig online. U heeft alleen een laptop, tablet of smartphone met internetverbinding nodig. Het is ideaal dat u hetgeen wat uw tijdens de cursus leert direct in praktijk kunt brengen.

Als cursist heeft u een persoonlijk account waar wordt bijgehouden welke lessen en oefeningen u heeft afgerond. U kunt daarom niet met twee personen de cursus volgen op één acocunt. Wilt u bijvoorbeeld samen met u partner de cursus volgen? Dat kan, u kunt zich dan inschrijven voor twee personen en ontvangt beiden uw persoonlijke login acocunt.

 

 

Aan het einde van de cursus krijgt u een certificaat.

Onze certificaten hebben geen officiële status. Voor officieel erkende diploma's kunnen we u informatie geven en bijpassende cursussen adviseren.

Onze cursussen zijn ontwikkelt om op een tablet/Ipad of smartphone te volgen. U kunt ook een computer of laptop gebruiken. Als u met een computer werkt dan heeft u een luidspreker en een microfoon nodig voor het contact met uw taalcoach. Een webcam is niet perse noodzakelijk, maar maakt het contact met uw taalcoach wel persoonlijker.

Nee, uw account is persoongebonden en gekoppeld aan uw email adres. U kunt het account niet overdragen aan een andere persoon.

Jazeker. Hiervoor kunt u kiezen voor het lespakket ‘privé-coaching’. U ontvangt 10 privé coachingsessies met uw persoonlijke taalcoach. Het doel van deze sessies is om u te ondersteunen bij uw persoonlijke leerdoelen. Tijdens de sessie kunt u bijvoorbeeld werken aan uw uitspraak door middel van conversatie- en uitspraak-oefeningen. Een sessie duurt 25 minuten per keer.

Bij aanvang van de cursus bespreekt u samen met uw taalcoach wanneer de privé-coaching sessies zullen plaatsvinden. Doorgaans is dit op een doordeweekse dag en in de avond. Wij adviseren om een vaste dag van de week af te spreken. De sessies hoeven niet perse wekelijks plaats te vinden. U kunt er ook voor kiezen voor sessie om de week.

Als u een sessie wilt verplaatsen, vragen wij u dit twee dagen van te voren door te geven aan uw taalcoach.

Tijdens schoolvakanties vinden er geen coachingsessies plaats. Natuurlijk heeft u altijd toegang tot het leerplatform zodat u ook tijdens de schoolvakanties de cursus kunt volgen.

De groepsseminar volgt u samen met een kleine groep cursisten. De seminar vindt wekelijks* plaats op:

Les 1 Maandag 18:30 tot 19:10 Les 6 Donderdag 18:30 tot 19:10
Les 2 Maandag 19:15 tot 19:55 Les 7 Donderdag 19:15 tot 19:55
Les 3 Maandag 20:00 tot 20:40 Les 8 Donderdag 20:00 tot 20:40
Les 4 Maandag 20:45 tot 21:25 Les 9 Donderdag 20:45 tot 21:25
Les 5 Maandag 21:30 tot 22:10 Les 10 Donderdag 21:30 tot 22:10

* Niet tijdens schoolvakanties

Het kan voorkomen dat u op de momenten dat de groepsseminar plaatsvind geen mogelijkheid heeft bij te wonen. Dat is geen enkel probleem. De groepsseminar worden namelijk opgenomen zodat u deze op een later moment kan terugkijken.

Jazeker! Onze cursussen kunt u in uw eigen tempo volgen en u heeft 1 jaar toegang tot het leerplatform. U kunt er voor kiezen om een periode niet de cursus te volgen. Houd er wel rekening met het coachingstermijn van 6 maanden. Dit betekent dat u alleen in de eerste 6 maanden (vanaf inschrijving) gebruik meer kunt maken van persoonlijke coaching door uw taalcoach. Neem bij twijfel contact met ons op. We kunnen u advies geven en de mogelijkheden op een rijtje zetten.

Vanaf uw inschrijving kunt u voor 6 maanden gebruik maken van coaching door uw persoonlijke taalcoach. Na 6 maanden vervalt deze mogelijkheid en kunt u niet meer deelnemen aan groepsseminars en privé-coaching of contact hebben via persoonlijke berichten.

Van alle andere functionaliteiten kunt u een jaar gebruik maken. Uw account heeft een geldigheidsduur van 12 maanden.

Jazeker! U kunt er voor kiezen om de cursus extra snel te doorlopen. Als u bijvoorbeeld 2 of 3 lessen per week volgt kunt u de beginnerscursus in een maand afronden. Dit is een intensief traject waarvoor wij het lespakket ‘privé-coaching’ aanraden. Maar u kunt hiervoor ook één van de andere lespakketten kiezen. Voor op-maat advies kunt u het beste contact met ons opnemen.

Wij ontvangen enthousiaste en gemotiveerde cursisten van 16 tot 80 jaar. Met een grote passie voor de Spaanse taal en cultuur en deze graag (eindelijk eens!) willen leren, perfectioneren of bijhouden. De een heeft een huis in Spanje, de ander gaat een half jaar studeren in Buenos Aires. De ander heeft vrienden in Madrid. Veel leren het voor werk, veel ook voor de plezier!

SpaansCursusOnline.nl staat voor kwaliteit en plezier. De lessen zijn leerzaam, actief en interactief. De videolessen worden gegeven door een native speaker die door haar kennis en haar passie voor de Spaanse taal, de videolessen tot een prettige ervaring maakt.

De opbouw van de cursus is gebaseerd op het Europese Referentiekader voor Talen (ERK). Dit kader beschrijft wat taalgebruikers allemaal kunnen doen met een geleerde taal en hoe goed en efficiënt ze dat doen. In feite wordt dus aangegeven, op verschillende niveaus, hoe vaardig taalgebruikers zijn in de betreffende taal. Hieronder wordt beschreven wat u zal kunnen na het doorlopen van de module.

A1: Basiskennis van de taal en bekende dagelijkse uitdrukkingen en eenvoudige zinnen. U kunt eenvoudige uitdrukkingen en zinnen gebruiken om uw woonomgeving en de mensen die u kent, te beschrijven. Ontwikkeling van grammatica en bekende dagelijkse uitdrukkingen en zinnen. U kunt eenvoudige vragen stellen en beantwoorden over zeer vertrouwde onderwerpen.

A2: Bekend met veelgebruikte uitdrukkingen, kan gesprekken voeren over alledaagse zaken. U kunt eenvoudige dialogen voeren, eenvoudige en directe informatie uitwisselen over vertrouwde onderwerpen en activiteiten. Kan zich gemakkelijk uitdrukken en kan goed gesprekken voeren over alledaagse zaken. U kunt een reeks uitdrukkingen en zinnen gebruiken om in eenvoudige bewoordingen uw familie en andere mensen, leefomstandigheden, uw opleiding en uw huidige of meest recente baan te beschrijven.

Tevreden cursisten zijn voor ons het allerbelangrijkste. Wij geloven in onze methodiek en ons online leerplatform. Mocht tijdens de eerste 30 dagen van de cursus niet tevredenheden zijn, dan ontvangt u het gehele cursusbedrag terug, zonder enige voorwaarde. Is dat geen service?

Aan mensen die het lesgeld niet in één keer kunnen voldoen bieden wij de mogelijkheid voor het betalen in maximaal 4 termijnen. Als u hiervan gebruik wilt maken neem dan contact met ons op. 

Klanttevredenheid staat bij ons voorop

Iedere dag doen wij ons best om de beste kwaliteit te leveren en onze cursisten plezier aan de cursus te beleven. 

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op.

  Stuur Ons Een Bericht