.

Zakelijke cursus

Spaans spreken in een zakelijke omgeving

Bekijk Product Video (1 minuut)

Privé coaching-op-maat voor professionals met Spaanstalige zakenrelaties.

Voor professionals die met regelmaat te maken hebben met Spaanstalige klanten en relaties, is Spaans leren essentieel om het werk goed te doen. Heldere communicatie is immers de sleutel tot succes en dus altijd een slimme investering.

  • Gericht op professionals
  • Privé coaching
  • Maatwerk
  • Incl. Gift Voucher voor GRATIS Kennismakingscursus t.w.v. €59,-
  • Certificaat van deelname
€460

Zakelijke cursus

Voor wie is deze cursus?
De Zakelijke cursus wordt aangeboden als een maatwerk-oplossing voor mensen die tijdens het werk veel te maken hebben met Spaanstaligen. Wij passen de inhoud van de cursus dusdanig aan dat het volledig aansluit op jouw zakelijke communicatiebehoeften.

Wat houdt deze cursus in?
Dit is een volledige cursus die je in ons online leerplatform volgt. Je kennis wordt degelijk opgebouwd door middel van veel herhaling en gevarieerde oefeningen. In elke les krijg je een gedeelte theorie en een gedeelte oefeningen. Je krijgt privécoaching van je taalcoach met online videochatsessies. Tijdens deze sessies kun je al je vragen aan je taalcoach stellen en krijg je uitstekende persoonlijke begeleiding bij je uitspraak.

Wat kun je aan het einde van deze cursus?
Aan het einde van de Zakelijke cursus beheers je de grammatica van de Spaanse taal volledig en bezit je een zeer uitgebreide woordenschat om jezelf goed zelfstandig te redden in een gesprek met een Spaanstalige collega of zakenrelatie. Je kunt zelfverzekerd een dialoog voeren in woord en geschrift over uiteenlopende onderwerpen en hebt een uitstekende uitspraak.

Lesmethode

Onze lesmethodiek is gebaseerd op het ‘blended-learning’ principe. Dit houdt in dat je zelfstandig de online les volgt en vragen kunt stellen aan je persoonlijke taalcoach. Iedere les bestaat uit een aantal leerdoelen zoals bijvoorbeeld ‘jezelf voorstellen’.

Lesonderdelen
Elke les begint met het leren van Spaanse woorden over onderwerpen, zoals ‘in het restaurant’, ‘de stad’, ‘gebruiksvoorwerpen’, etc. Er worden afbeeldingen gebruikt zodat je de woorden beter kunt onthouden. Je leert spelenderwijs met meerkeuzevragen en schrijfoefeningen waarbij je direct ziet of je het Spaanse woord goed hebt. Aan het einde van de cursus heb je een rijke woordenschat.

Studiemateriaal
Nadat je gewerkt hebt aan je woordenschat kun je het studiemateriaal voor de les doornemen. Per leerdoel wordt er kort en bondig uitleg gegeven over spelling en grammatica en kun je in het discussieforum vragen stellen. Het materiaal kun je uitprinten om als naslagwerk gebruiken.

Videolessen
Ieder leerdoel begint met een Nederlands gesproken videoles van maximaal 15 minuten waarin Spaanse uitdrukkingen en grammatica worden uitgelegd. De videolessen kun je zo vaak herhalen als je wilt. Via het discussieforum kunt je vragen stellen aan je taalcoach of met medecursisten praten over de videoles.

Oefeningen
Nu is het tijd om te oefenen. Door middel van luister-, spreek-, schrijfoefeningen, rollenspel en audiofragmenten leer je de Spaanse taal te beheersen. Je krijgt direct feedback op je antwoorden en krijgt te zien hoeveel procent je van de lesstof beheerst.

Taalcoach

Onze taalcoaches zijn tweetalig en hebben ruime ervaring en passie voor de Spaanse taal. Naast dat ze Spaans als moedertaal hebben, spreken ze ook Nederlands. Ze begeleiden je vanaf de start van de cursus tot het behalen van je certificaat en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist.

Kosten

Deelname aan de Zakelijke cursus kost eenmalig €459,00. Na afronding van de betaling kun je direct starten met de cursus. De betaling kan met iDeal worden voldaan en vindt plaats in een veilige en betrouwbare omgeving.

Wat ontvang je

  • 10 lessen in onze online leeromgeving
  • 30 videolessen inclusief opdrachten
  • 350 woorden vocabulaire
  • Memotrainer: dagelijkse email met opdrachten voor lange termijngeheugen
  • Certificaat van deelname

Hoe kan ik mijzelf inschrijven?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean
commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque
penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus!

Schrijf mij in!