.

Vakantiecursus

Leer de basis van de Spaanse taal

Bekijk Product Video (1 minuut)

Compacte spoedcursus gericht op gebruik tijdens je vakantie in Spanje.

Je gaat bijna op vakantie naar Spanje en wilt jezelf verstaanbaar kunnen maken. Voor deze compacte spoedcursus is de lesstof afgestemd op vakantie in Spanje, waardoor je snel Spaans leert spreken en verstaan in alledaagse situaties.

  • Verkorte cursus in 5 lessen
  • Lesstof in vakantie thema
  • Alleen beginnersniveau
  • Certificaat van deelname
€89

Vakantiecursus

Voor wie is deze cursus?
De Vakantiecursus is ontwikkeld voor mensen die op korte termijn naar een Spaanstalig land op vakantie gaan en zich graag verstaanbaar willen kunnen maken in het Spaans. Er is geen voorkennis van de Spaanse taal vereist en je hebt het leertempo zelf in de hand. 

Wat houdt deze cursus in?
Tijdens deze cursus volg je in totaal 5 volledige lessen in ons online leerplatform. In elke les krijg je een gedeelte theorie en een gedeelte oefeningen. Je hebt schriftelijk contact met je taalcoach waar je, via je persoonlijke berichten-inbox, al je vragen aan kunt stellen.

Wat kun je aan het einde van deze cursus?
Aan het einde van de Vakantiecursus beheers je de belangrijkste grammatica van de Spaanse taal en bezit je een rijke woordenschat om jezelf goed zelfstandig te redden in een Spaanstalig land. Je kunt zelfverzekerd een dialoog voeren in woord en geschrift.

Lesmethode

Onze lesmethodiek is gebaseerd op het ‘blended-learning’ principe. Dit houdt in dat je zelfstandig de online les volgt en vragen kunt stellen aan je persoonlijke taalcoach. Iedere les bestaat uit een aantal leerdoelen zoals bijvoorbeeld ‘jezelf voorstellen’.

Woordenschat
Elke les begint met het leren van Spaanse woorden over onderwerpen, zoals ‘in het restaurant’, ‘de stad’, ‘gebruiksvoorwerpen’, etc. Er worden afbeeldingen gebruikt zodat je de woorden beter kunt onthouden. Je leert spelenderwijs met meerkeuzevragen en schrijfoefeningen waarbij je direct ziet of je het Spaanse woord goed hebt. Aan het einde van de cursus heb je een rijke woordenschat.

Studiemateriaal
Nadat je gewerkt hebt aan je woordenschat kun je het studiemateriaal voor de les doornemen. Per leerdoel wordt er kort en bondig uitleg gegeven over spelling en grammatica en kun je in het discussieforum vragen stellen. Het materiaal kun je uitprinten om als naslagwerk gebruiken.

Videolessen
Ieder leerdoel begint met een Nederlands gesproken videoles van maximaal 15 minuten waarin Spaanse uitdrukkingen en grammatica worden uitgelegd. De videolessen kun je zo vaak herhalen als je wilt. Via het discussieforum kunt je vragen stellen aan je taalcoach of met medecursisten praten over de videoles. Je krijgt direct feedback op je antwoorden en krijgt te zien hoeveel procent je van de lesstof beheerst.

Taalcoach

Onze taalcoaches zijn tweetalig en hebben ruime ervaring en passie voor de Spaanse taal. Naast dat ze Spaans als moedertaal hebben, spreken ze ook Nederlands. Ze begeleiden je vanaf de start van de cursus tot het behalen van je certificaat en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist.

Kosten

Deelname aan de Vakantiecursus kost eenmalig €99,00. Na afronding van de betaling kun je direct starten met de cursus. De betaling kan met iDeal worden voldaan en vindt plaats in een veilige en betrouwbare omgeving.

Wat ontvang je

  • 5 lessen in onze online leeromgeving
  • 15 videolessen inclusief opdrachten
  • 175 woorden vocabulaire
  • Memotrainer: dagelijkse email met opdrachten voor lange termijngeheugen
  • Certificaat van deelname

Hoe kan ik mijzelf inschrijven?

Je kan je in 2 minuten inschrijven en direct starten met de cursus. Ga naar de inschrijfpagina, vul je persoonlijke gegevens in en betaal de cursus veilig en direct met iDEAL. Daarna ontvang je de inschrijfbevestiging en sturen wij jouw inloggegevens toe.

Schrijf mij in!