.

Standaard cursus

Leer de basis van de Spaanse taal

Bekijk Product Video (1 minuut)

Zelfstandig Spaans leren in je eigen tempo met schriftelijke begeleiding.

Met onze Standaardcursus leer jij Spaans schrijven, spreken en verstaan. Zelfstandig, in je eigen tempo, op jouw niveau en met persoonlijke begeleiding die je altijd kunt raadplegen: per privébericht of terwijl je de lessen volgt in het online leerplatform.

 • In je eigen tempo
 • Les op jouw niveau
 • Met schriftelijke coaching
 • Incl. Gift Voucher voor GRATIS Kennismakingscursus t.w.v. €59,-
 • Certificaat van deelname
 • Cursusgeld kan in drie termijnen betaald worden.
€179

Standaard cursus

Voor wie is deze cursus?
De Standaardcursus is ontwikkeld voor iedereen die de Spaanse taal graag goed wilt leren beheersen, ongeacht je huidige niveau. Heb je bijvoorbeeld vrienden uit een Spaanstalig land of ga je binnenkort een reis maken door Zuid-Amerika? Dan is onze Standaardcursus voor jou een uitstekende keuze.

Wat houdt deze cursus in?
Dit is een volledige cursus die je in ons online leerplatform volgt. Je kennis wordt degelijk opgebouwd door middel van veel herhaling en gevarieerde oefeningen. In elke les krijg je een gedeelte theorie en een gedeelte oefeningen. Je hebt schriftelijk contact met je taalcoach waar je, via je persoonlijke berichten-inbox, al je vragen aan kunt stellen.

Wat kun je aan het einde van deze cursus?
Aan het einde van de Standaardcursus beheers je de grammatica van de Spaanse taal volledig en bezit je een zeer uitgebreide woordenschat om jezelf goed zelfstandig te redden in een Spaanstalig land. Je kunt zelfverzekerd een dialoog voeren in woord en geschrift over uiteenlopende onderwerpen.

Lesmethode

Onze lesmethodiek is gebaseerd op het ‘blended-learning’ principe. Dit houdt in dat je zelfstandig de online les volgt en vragen kunt stellen aan je persoonlijke taalcoach. Iedere les bestaat uit een aantal leerdoelen zoals bijvoorbeeld ‘jezelf voorstellen’.

Woordenschat
Elke les begint met het leren van Spaanse woorden over onderwerpen, zoals ‘in het restaurant’, ‘de stad’, ‘gebruiksvoorwerpen’, etc. Er worden afbeeldingen gebruikt zodat je de woorden beter kunt onthouden. Je leert spelenderwijs met meerkeuzevragen en schrijfoefeningen waarbij je direct ziet of je het Spaanse woord goed hebt. Aan het einde van de cursus heb je een rijke woordenschat.

Studiemateriaal
Nadat je gewerkt hebt aan je woordenschat kun je het studiemateriaal voor de les doornemen. Per leerdoel wordt er kort en bondig uitleg gegeven over spelling en grammatica en kun je in het discussieforum vragen stellen. Het materiaal kun je uitprinten om als naslagwerk gebruiken.

Videolessen
Ieder leerdoel begint met een Nederlands gesproken videoles van maximaal 15 minuten waarin Spaanse uitdrukkingen en grammatica worden uitgelegd. De videolessen kun je zo vaak herhalen als je wilt. Via het discussieforum kunt je vragen stellen aan je taalcoach of met medecursisten praten over de videoles.

Oefeningen
Nu is het tijd om te oefenen. Door middel van luister-, spreek-, schrijfoefeningen, rollenspel en audiofragmenten leer je de Spaanse taal te beheersen. Je krijgt direct feedback op je antwoorden en krijgt te zien hoeveel procent je van de lesstof beheerst.

Taalcoach

Onze taalcoaches zijn tweetalig en hebben ruime ervaring en passie voor de Spaanse taal. Naast dat ze Spaans als moedertaal hebben, spreken ze ook Nederlands. Ze begeleiden je vanaf de start van de cursus tot het behalen van je certificaat en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist.

Kosten

Deelname aan de Standaardcursus kost eenmalig €199,00. Na afronding van de betaling kun je direct starten met de cursus. De betaling kan met iDeal worden voldaan en vindt plaats in een veilige en betrouwbare omgeving.

Wat ontvang je

 • 10 lessen in onze online leeromgeving
 • 30 videolessen inclusief opdrachten
 • 350 woorden vocabulaire
 • Memotrainer: dagelijkse email met opdrachten voor lange termijngeheugen
 • Certificaat van deelname

Hoe kan ik mijzelf inschrijven?

Je kan je in 2 minuten inschrijven en direct starten met de cursus. Ga naar de inschrijfpagina, vul je persoonlijke gegevens in en betaal de cursus veilig en direct met iDEAL. Daarna ontvang je de inschrijfbevestiging en sturen wij jouw inloggegevens toe.

Schrijf mij in!