.

Kennismakingscursus

Maak in 3 lessen kennis met de Spaanse taal

Bekijk Product Video (1 minuut)

Proef de taal en probeer de online lesmethode uit met deze introductiecursus.

Ben je benieuwd naar Spaans leren, maar wil je het eerst uitproberen? Met onze Kennismakingscursus krijg je een voorproefje van de taal, leer je de eerste woorden en zinnen en kun je kennismaken met het online leerplatform.

  • Korte introductie in 3 lessen
  • Met schriftelijke coaching
  • Alleen beginnersniveau
€59

Kennismakingscursus

Voor wie is deze cursus?
De Kennismakingscursus is speciaal samengesteld voor mensen die interesse hebben in het leren van de Spaanse taal, maar die dit eerst willen uitproberen zonder direct aan een volledige cursus vast te zitten. Het is een uitstekende manier om te ervaren hoe het online leren in zijn werk gaat en om te weten of een Spaanse taalcursus iets voor jou is.

Wat houdt deze cursus in?
Tijdens deze cursus volg je in totaal 3 volledige lessen in ons online leerplatform. In elke les krijg je een gedeelte theorie en een gedeelte oefeningen. Je hebt schriftelijk contact met je taalcoach waar je, via je persoonlijke berichten-inbox, al je vragen aan kunt stellen.

Wat kun je aan het einde van deze cursus?
Aan het einde van de Kennismakingscursus ken je de belangrijkste fundamenten van de Spaanse taal en heb je een goede basis om door te stromen naar een van onze volledige cursussen. Je kunt je verstaanbaar maken in het Spaans en bent in staat een dialoog te voeren.

Lesmethode

Onze lesmethodiek is gebaseerd op het ‘blended-learning’ principe. Dit houdt in dat je zelfstandig de online les volgt en vragen kunt stellen aan je persoonlijke taalcoach. Iedere les bestaat uit een aantal leerdoelen zoals bijvoorbeeld ‘jezelf voorstellen’.

 

Woordenschat
Elke les begint met het leren van Spaanse woorden over onderwerpen, zoals ‘in het restaurant’, ‘de stad’, ‘gebruiksvoorwerpen’, etc. Er worden afbeeldingen gebruikt zodat je de woorden beter kunt onthouden. Je leert spelenderwijs met meerkeuzevragen en schrijfoefeningen waarbij je direct ziet of je het Spaanse woord goed hebt. Aan het einde van de cursus heb je een rijke woordenschat.

Studiemateriaal
Nadat je gewerkt hebt aan je woordenschat kun je het studiemateriaal voor de les doornemen. Per leerdoel wordt er kort en bondig uitleg gegeven over spelling en grammatica en kun je in het discussieforum vragen stellen. Het materiaal kun je uitprinten om als naslagwerk gebruiken.

Videolessen
Ieder leerdoel begint met een Nederlands gesproken videoles van maximaal 15 minuten waarin Spaanse uitdrukkingen en grammatica worden uitgelegd. De videolessen kun je zo vaak herhalen als je wilt. Via het discussieforum kunt je vragen stellen aan je taalcoach of met medecursisten praten over de videoles.

Oefeningen
Nu is het tijd om te oefenen. Door middel van luister-, spreek-, schrijfoefeningen, rollenspel en audiofragmenten leer je de Spaanse taal te beheersen. Je krijgt direct feedback op je antwoorden en krijgt te zien hoeveel procent je van de lesstof beheerst.

Taalcoach

Onze taalcoaches zijn tweetalig en hebben ruime ervaring en passie voor de Spaanse taal. Naast dat ze Spaans als moedertaal hebben, spreken ze ook Nederlands. Ze begeleiden je vanaf de start van de cursus tot het behalen van je certificaat en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist.

Kosten

Deelname aan de Kennismakingscursus kost eenmalig €59,00. Na afronding van de betaling kun je direct starten met de cursus. De betaling kan met iDeal worden voldaan en vindt plaats in een veilige en betrouwbare omgeving.

Wat ontvang je

  • 3 lessen in onze online leeromgeving
  • 10 videolessen inclusief opdrachten
  • 100 woorden vocabulaire
  • Memotrainer: dagelijkse email met opdrachten voor lange termijngeheugen
  • Certificaat van deelname

Hoe kan ik mijzelf inschrijven?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean
commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque
penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus!

Schrijf mij in!